10a JORNADA ELECTRÒNICA

Dissabte 24/11/2018 – A partir de les 18h

JORNADA ELECTRÒNICA

Arriba la 10ena Jornada Electrònica amb una nit Falling Ethics Night amb P.E.A.R.L (Responsable del Segell) i Tensal com artistes invitats, Samuel M. de La Comunidäd tancarà el cartell. Es presenta una de les jornades de més qualitat amb artistes importants i de molta trajectòria. Com ja és habitual, tindrem un Live i dos dj’s set per poder degustar del concepte del “directe” amb la seva autenticitat i de la figura del dj com a mestre de cerimònies.

Ja són 10 Jornades Electròniques i el que el principi semblava una Quimera ha esdevingut any rere any una realitat. Una nit única en el calendari del Konvent, que neix i acaba el mateix dia com si d’un ritual es tractés. Una nit de club al vell mig de la colònia Industrial de Cal Rosal. Un escenari com la Capella i un públic rendit buscant una experiència única. “For your Eyes Only” diu el títol d’un dels disc de l’Svreca dedicat al Konvent. Un ambient únic allunyat dels grans clubs i on els artistes es poden expressar en plena llibertat.

Artistes com Regis, NX1, Svreca, Irazu, Kerridge, Acronym, Angel Molina, Antonio Vàsquez, Loppkio, Delusions, dj Bruce Lee, dj Zero, No parfum, Samuel.M o Mr. Fantasmitü, han firmat actuacions úniques i en la major part d’elles molt especials. Públic vingut d’arreu del territori i de l’estranger, ja formen part de la nostra comunitat Konvent, saben on van i el perquè . La idea inicial de les Jornades electròniques era donar cultura electrònica i cultura de club, després d’aquests deu anys,  seguim amb aquesta filosofia, cultura, club i underground, us esperem a la Jornada Electrònica X.

Reserves: lacomunidadgironella@gmail.com

 

La Capella del Konvent

 

 

P.E.A.R.L (Falling Ethics Records)

Live

Fill de Santander, P.E.A.R.L té una gran influència dels sons i la cultura de club que més ha proliferat en el nord d’Espanya de finals dels anys noranta i principis dels 2000. Beats contundents vinguts de Birmingham i la IDM Britànica en general han marcat les influències del seu so.

En el 2006 entra a formar part del projecte Agony Force que ens va regalar un bon grapat de EP’s de molta qualitat. El 2007 surt el seu projecte personal com a P.E.A.R.L i publica a Tsunami Records de Christian Wúnsch, també publica sota el seu altre aka RHEA a segell de renom com Semantica Records, Basqiam o el Detroit Underground d’estats units. Resident a Berlín des del 2012 funda el seu propi segell Falling Etichs Records per treure la seva pròpia música a l’inici i començar explorar amb altres artistes. Paral·lelament ha publicat per segells com Warm Up Records, el conegudíssim PoleGrup, Transhumans Records o Float Records, entre d’altres.

Reconegut i admirat com un gran dj de gran tècnica i visió sobre la pista de ball, són conegudes les seves sessions mentals i amb grans dosis de bombos i beats profunds. Per aquesta Jornada Electrònica el tindrem amb el seu format de directe que des del 2017 està realitzant, pel Konvent el tindrem en una durada extensa d’una hora i mitja, se l’ha pogut veure poques vegades amb aquest format i les crítiques són tot bons comentaris. Un artista de recorregut i molt creatiu amb una visió particular del techno contundent, mental i profund.

Instagram.com/pearl_fallingethics

 

Tensal (Falling Ethics Records)

Dj set

Després de més de 20 anys de carrera profesional, Hector Sandoval, la meitat dels reconeguts Exium, avanderats del Hard Techno més mental del nord d’Espanya. Crea el seu propi projecte Tensal.

Tensal és el seu nom artístic i del seu segell a la vegada, per treure el seu propi material, enfocat al techno cíclic i amb sintetitzadors antics per donar una visió neoclàssica molt actualitzada en les seves produccions, “sona antic i actual a la vegada”. Dj, productor de bandera que sempre ha estat en l’underground de l’escena.

Serà l’encarregat de tancar la Jornada Electrònica X amb un set de 3 hores de llarg recorregut on segur que tindrem temps suficient per degustar les seves textures i les seves intensitats i potser si la pista o reclama una dosis de romanticisme amb algun clàssic de Detroit o Acid House.

 

 

Samuel M. (La Comunidäd)

Dj set

Samuel M. dj i membre del col.lectiu La Comunidäd, ha participat a totes les Jornades Electròniques que s’han organitzat al Konvent. Meitat del projecte No Parfum conegut per les seves produccions de Drone Techno i ambient paisatgista. Amb una experiència de més de 10 anys i després de passar per molts clubs d’arreu, com el Moog, Macrena de Barcelona, Siroco o Specka de Madrid o el Sucide Circus de Berlín. Samuel M, és un dj efectiu que prepara a consciència tots els sets i sempre donarònica X.

 

 

 

 

 

A partir de les 18h escalfarem motors a l’espai inferior amb la música ambient i techno de qualitat de la mà del veterà Benjamin Barker. Excursions al terreny del house més profund amb Mr. Fantasmitu. I la sorpresa gran serà el debut en directe de Principia. !!!

La Comunidäd

 

 

Els Martins i el Samuel són els ambaixadors de la nit. Ells són qui van iniciar les JORNADA ELECTRÒNICA ja fa un munt d’anys i els que marquen la fina línia editorial. No podem dir res més que elegància i passió !!

Foto: Martí Barcons, Samuel M, Martí Santamaria, Samuel components i mestres de La Cömunidad.

 

 

ALTRES EDICIONS:

2017 – KORRIDOR / ANTONIO VAZQUEZ / MOUSEDOWN / SAMUEL M.

2016 – SEMANTICA RECORDS ANIVERSARI

2015 – SAMUEL KERRIDGE / NO PARFUM / ALBA G. CORRAL / SAMUEL M. / IRAZU / ESMERIL

2014 – LOPPKIO / DELUSIONS / TCC / D.HUMO 

2013 – SVRECA / IRAZU / NX1 / SAMUEL M.

2012 – ANGEL MOLINA VS SVRECA /  DISCOS PARAISO

2011 – REGIS / IRAZU / INSTITUT FÀTIMA / GUILLAMINO / NO PARFUM

… LA RESTA D’ANYS NO HEM TROBAT LA INFO….