Inauguració ÚTER – Gonzalo Borondo

 – Dijous 27 de juliol de 2023 – 19:30h

Dijous 27 de juliol, a partir de les 19.30h, tenim el plaer d’inaugurar ‘ÚTER’, un projecte artístic en col·laboració entre l’artista Gonzalo Borondo i Konvent.
Reserveu a: konventreserva@gmail.com
Durant la inauguració tindrem el regal sonor d’una sessió d’ambient del dj resident de Konvent Klub, Gil Roca, així com la sort que ens acompanyin tres membres de Jokko Collective, format per artistes afrodescendents establerts a Barcelona, Opoku, Mookie & Baba sy.
A la inauguració de l’obra de Gonzalo Borondo x Konvent estaran improvisant amb sons electrònics, acústics i elements de performance per crear una conversa amb les instal·lacions i l’entorn.
També tindrem el gust exquisit de gaudir d’unes tapes per sopar en col·laboració amb Elsa Guerra i l’equip de Konvent Kuina.
 
Proposem una col·laboració de 12€ a l’entrada (sopar a part) per tal de recaudar fons pel projecte.
Els fons recaptats durant la inauguració seran destinats tant a la construcció de la peça com a la rehabilitació de l’espai circumdant.
En el cas que tingueu interés en venir, us demanem si podeu confirmar-nos assistència abans del dimarts 25 de juliol.
Ens encantarà que ens acompanyeu en aquest gran repte.
El projecte consisteix en la creació d’un espai híbrid intervingut per Borondo en un lloc deteriorat i molt emblemàtic del centre cultural. No només busquem crear una obra d’art única, si no, també contribuir a recuperar i rehabilitar un espai en desús, i donar-li un nou discurs a través de l’art.
Una de les intencions del projecte és generar un espai habitable o un espai de trobada i reunió que sigui, d’una banda, un espai o peça d’art i alhora un lloc que tingui una dimensió d’acollir diferents experiències o activitats no només artístiques. Un lloc especial.