IGUALADA DISSENY EN ACCIÓ 

Divendres 15 de Desembre 2017 – 10:30h

 
 
flyerECONOMIAmail.jpg

 

De 10.30 a 11.45 hores.
Taula rodona. Un primer bloc d’intervencions analitzarà la cooperació i l’economia social des d’experiències valuoses. Konvent (Berga): la difusió cultural de produccions de risc amb una forta irradiació en el territori, a càrrec del seu fundador i director, Pep Espelt. (Des)vestint Aliments: la reflexió sobre producció/distribució dels aliments des d’una lògica de sostenibilitat i consum responsable, amb la seva cofundadora Núria Vega. I Coop57: el finançament del cooperativisme des de la corresponsabilitat i l’ètica, amb el seu responsable de comunicació, Xavi Teis. Presentarà i moderarà el debat periodista Núria Olivé.

De 11.55 a 12.10 hores
Presentació d’IDEA 2017 a càrrec de Pep Valls, director.

De 12.15 a 13.15 hores
Presentació del nou projecte Fons Gràfic “El Disseny fet a Igualada”, una iniciativa de recuperació i posada en valor del patrimoni gràfic local, impulsada per Disseny = Igualada, representada per Xavier Vives (president), i l’Arxiu Comarcal de l’Anoia, amb Marta Vives (directora). Intervindrà en Daniel Giralt-Miracle, prestigiós crític, historiador de l’art i del disseny, qui ha acceptat la direcció honorífica del Fons Gràfic. L’alcalde d’Igualada, Marc Castells, clourà l’acte oficial.

De 13.15 a 13.45 hores
Presentació de la campanya Disseny+Impressió i es mantindrà un vermut-networking entre dissenyadors i empresaris d’arts gràfiques.

Paral·lelament de 09.30 a 12.00 hores
Master class d’Ana González, de Graphic Packaging, per a estudiants i professionals emergents o interessats amb el disseny volumètric i les necessitats del mercat laboral.

De 15.30 a 16.30 hores
Col.loqui/debat a l’entorn del disseny a Igualada i la seva incidència en l’evolució productiva del territori, amb la intervenció de Xavier Vives, president de Disseny = Igualada, i la dinamització de Florenci Guntín, coordinador de l’entitat.

De 17.00 a 17.45 hores
Jorge Cebrián, cap de comunicació de Iniciativa Actua, presentarà l’agència mixta público-privada d’impuls als clústers locals i d’atracció d’inversions a Andorra,

De 18.00 a 18.45 hores
Oriol Alcoba, director general de ESADECreapolis: una iniciativa liderada per ESADE que aplega bancs, empreses i universitats per al desenvolupament i la innovació.

Ideaigualada.cat

 

 

PREMSA

INFOANOIA 12/12/2017

El treball col·laboratiu protagonitzarà la tercera edició d’IDEA

 

SURT DE CASA  12/12/2017

El treball cooperatiu i col·laboratiu, protagonista de la jornada IDEA 2017

 

ANOIA DIARI  5/12/2017

Disseny=Igualada aposta per fer del Rec un ‘think tank’ del sector