FORMACIÓ TEATRE FÍSIC

20 i 21 de juny 2020

– Lydia Canals –

Taller de teatre físic

20 i 21 de juny 2020

Konvent

Amb Lydia Canals (Tràfec Teatre)

 Un cap de setmana dedicat a la creació teatral a partir del moviment i el treball físic. A través de la realització de diferents exercicis i dinàmiques ens endinsarem en tècniques teatrals  pròpies del teatre gestual com Decroux o el teatre pobre de Grotowsky.

El moviment serà el punt de partida per experimentar sobre l’escenificació, la perfecció de la tècnica actoral, l’establiment del silenci, l’explosió de la lluita, la ritualització de la quotidianitat o el moviment permanent.

És facilitaran eines expressives per una creació individual i col·lectiva que acompanyin a  vestir amb garanties un projecte teatral

Lydia Canals

Llicenciada en Teatre Gestual, Direcció Escènica i Dramatúrgia a l’Institut del Teatre. És la directora de la companyia berguedana Tràfec Teatre amb més de 30 anys de trajectòria internacional i una vintena d’obres de creació pròpia estrenades. L’eclosió de Tràfec ha esdevingut a partir del seu espectacle més guardonat: Assaig T-4 que han representat arreu de Catalunya, Espanya, Itàlia, França, Letònia, Lituània i d’altres països europeus.

Inscripcions i més informació:    formaciokonvent@gmail.com   *  646294350