FORMACIÓ BUTOH

Dissabte 15 i diumenge 16 setembre 2018 –

Norihito Ishii i el col·lectiu Free’t

 

 

Norihito Ishii, ballarí de la companyia Sankai Juku

KONVENT Diumenge 16 de setembre de 11.00 a 14.00 i de 16.00 a 19.00

 

Taller de butoh, des de la visió del ballarí Norihito Ishi de la Companyia Sankai Juku En aquest workshop Norihito Ishii proposa una iniciació al butoh contemporani japonès des del seu punt de vista com a ballarí de butoh i dansa contemporànea.

Es treballarà amb patrons coreogràfics de la dansa contemporània. Moure el cos des de les imatges i conceptes creats en la imaginació. Visitarem les bases de moviment del butoh i l’art de caminar.

El dissabte al vespre hi haurà una performance del Norihito Ishii + Col·lectiu Free’t al Konvent, resultat de les jornades de residència i col·laboració dels artistes.

Places limitades.

No es necessita experiència amb butoh.

Formulari per les inscripcions:

https://goo.gl/forms/bwiwxFW3b3a618mF3

MÉS INFORMACIÓ

NORIHITO ISHII

Coreògraf / Ballarí de butoh / Director artístic de DEVIATE.CO

Va començar la seva carrera com a ballarí de carrer a l’edat de 17 anys.
En el 2006 s’endinsa en el món de l’escena ballant en diverses companyies de dansa com BABY-Q, Ohashi Kakuya & Dancers, Tsujimoto Tomohiko, DAIRAKUDAKAN, també apareix a les obres de Yukio Ninagawa i Amon Miyamoto.

Ha estat creant en solitari diverses obres des del 2007, intenta arribar a
l’audiència treballant el concepte de bellesa insana i universal inherent al cos humà, busca en el seu art la veritat de la nostra societat, ha actuat a més de 70 ciutats de 23 països.

Des de 2010 és ballarí de Sankai Juku, companyia veterana de Butoh, amb seu al Teatre de la Ciutat de París. També ha dut a terme nombrosos tallers de dansa i butoh contemporani barrejats amb patrons de la dansa urbana, tant al Japó com a l’estranger; Malàisia, Corea, Singapur i Bulgària.

Entre el 2015 i el 2017 va participar en Artist in Residence Program anomenat Designar Movement a Corea. El seu treball, tant en col·laboració amb diferents artistes com en solitari, ha estat reconegut amb diversos premis, guanyant diferents concursos. En els seus inicis al carrer també obtingué el segon premi del jurat en el Seoul International Choreography Festival (2013). El mateix any rebé el Premi de la Fundació Japó i també viatjà a diferents països com Corea, Israel i Singapur. El 2015 guanyà el premi del SCF Award com a ballarí internacional.

Norihitoishii.com/