THAÏS HERNÁNDEZ+JERO FÉREC

Flamenc

Dissabte 25 de juliol 2020 – 22:30h – 6€

Ja sabeu que Konvent tenim una certa debilitat pel flamenc, la passió, les muntanyes el bon vi i el menjar. La cultura de la diversitat i l’alegria de somriure. Benvingudes a l’abundància i per això us volem proposar una nit de cante i guitarra de nivell.

 

JERO FÉREC (toque)

“En el seu rostre, maquillatge, ombra d’ulls i algunes perforacions. En la seva boca, Pepe Habichuela i Moraíto Chico es barregen amb el nom de la drag queen RuPaul. Jero Férec té la frescor de 25 anys i l’alleujament de qui ha tret un pes de sobre. top … “- Sílvia Creu Lapeña,” El Mundo “2018

 

Nascut i criat al Regne Unit, amb seu a Barcelona, ​​Jero Férec és reconegut com una de les veus joves més destacades i controvertides de el flamenc actual.

Format pels guitarristes Aquilino Jiménez “El Entri”, Juan Ramón Caro, Eduardo Cortés i Rafael Cañizares Jero van desenvolupar una base sòlida en el flamenc tradicional. De 2011 a 2015, va rebre una beca LEASK Music al St Catherine ‘s College d’Oxford i va estudiar un mestratge en guitarra flamenca al Catalonia College of Music (ESMUC) de Barcelona.

La seva carrera l’ha portat a oferir actuacions a Londres amb entrades esgotades en The Roundhouse, The Royal Albert Hall i Ronnie Scott ‘s Jazz Club, així com viatjar per actuar a França, Bèlgica, el Marroc i Espanya.

Fora de Flamenc, Jero ha treballat en diversos projectes amb el cantant i productor amb seu a Nova York Siguin Bradford, el multi instrumentalista basc Kepa Junkera i el jugador “oud” Hossam Eliwat. Ha compost música i participat a la banda sonora de diversos curtmetratges, en particular “BONDAGE” de el director turc Nazim Güveloğlu.

A Barcelona, ​​ha actuat en llocs populars com Sala Apolo, Teatre Principal, Ocaña i JazzSí Club, a més d’actuar regularment en tablaos. En 2018 va actuar amb la cantant Ana Brenes en el prestigiós Festival Flamenc Nou Barris, dirigit per la respectada periodista i crítica Sílvia Creu Lapeña.

 

THAIS HERNÁNDEZ (cante)

Amb 20 anys comença la seva carrera musical, després d’estar uns anys en un cor Rociero, decideix aficionar-se a el flamenc i a el cant, prenent així classes de tècnica vocal i líric en escoles de música i classes particulars amb professors de prestigi de Barcelona.

Als 22 comença la seva trajectòria com a corista, en discos de flamenc i rumba catalana amb grans artistes de l’àmbit, seguidament comença a treballar com cantaora després de moltes hores d’estudi i dedicació a el flamenc sobretot a l’canti per ball de què té una gran afició , on sempre està envoltada de bons artistes.

Poc després comença a treballar en tablaos i sales importants de flamenc a Barcelona com: Palau de l’Flamenc, Tarantos club, Liceu de Barcelona, ​​Palau de la musca, tablao Cordobés, Palau D’almases, teatre Principal tablao rambles, City hall entre d’altres. . envoltada de grans artistes ia tot això sumant-li els seus treballs fora de la península a França, Portugal, Corea de sud, New Zeland i Nova D’heli, on va aprendre i va començar a canalitzar la seva carrera com a cantaora de flamenc a Barcelona.

Va tenir l’oportunitat de participar en molts enregistraments de discos com a corista i col·laboradora en gran varietat de projectes com Fado violat, projecte flamenc fado, discos d’artistes de la rumba catalana com a sabor de Gràcia, el Sebas del carrer, d’kantaka, entre altres …

A poc a poc comença a enlairar la seva carrera artística, comença a col·laborar en diferents projectes com cantaora, com ara la pel·lícula documental de Carles Bosh “Petitet” on realitza la cançó de “Pensant en el teu” amb l’arranjament musical de José Aladid amb participacions de grans artistes com Lucrecia, Pere el Granaino, Joan Albert Amargós …

Ha treballat amb grans artistes coneguts mundialment com Juan Magan al Palau Sant Jordi en els 40 Music Awards en l’any 2016, amb el tema Jo vull que sàpigues, com a corista.

 

Ana Brenes i Jero Férec ‘Tangos del Capitán’ – Feeel | betevé