FLAMENC A KONVENT

– Dissabte 12 d’agost de 2023 – 22:30h 

BETIANA BARROS + PATRICIA GARCIA + OSCAR SORIANO

Reserves:  konventreserva@gmail.com 

El flamenc sempre ens ha entusiasmant i ens aporta aquell perfum que va més enllà de l’amor i la puresa. Som simplement gotes d’aigua que ens eixuga el canvi climàtic. Endinsem-nos a les meravelles i la passió amb:

BETIANA BARROS (baile)

S’inicia al flamenc molt jove, començant la seva formació a Argentina d’on és oriunda, per després traslladar-se a Espanya. Dins dels tablaos en que ha actuat hi ha els tabancs El passatge, A la fira i Guarida de l’Àngel a Jerez; El Quinqué a Ronda; 23Robadors, Tablao de Carmen i Tarantos a Barcelona, entre d’altres.

@betiana_flamenco

 

PATRICIA GARCIA (cantaora)

Actualment realitza el Grau Superior d’Interpretació a Cante Flameco al Taller de Músics de Barcelona, amb mestres com Míriam Vallejo, Chicuelo o Carlos Torijano, també ha estudiat durant més de quatre anys l’acompanyament al ball a l’escola José de la Vega amb José Manuel Saucedo i Sara Barrero.

Ha rebut formació en cant flamenc a la Fundació Cristina Heeren de Sevilla amb professors com María José Pérez o Manuel Romero. Amb experiència en cant per endavant i cant per a ball, ha compartit escenaris amb figures com Joan Albert Amargós, Rafael d’Utrera,José Manuel Saucedo o Anna Colom.

Actualment forma part del trio “Ópera flamenca”, un grup que amb violí, guitarra i veu que explora l’època de l’òpera flamenca, amb cantaors com Valderrama, Marchena o Caragol al capdavant.

@patricia.garciag

 

OSCAR SORIANO (guitarra)

Va començar a tocar la guitarra a la edat de 9 anys. El 2013 va realitzar diversos cursos de guitarra amb tocaors de la talla de Serranito, Tomatito, Diego del Morao… aquell mateix any, coneix i viu durant dos anys, amb el que és a dia d’avui el seu mestre, Antonio Prieto “El Curry” , pare de Francisco Prieto “Currito” (Premi Nacional de Còrdova, 2016), “El Curry” , ha treballat en molts recitals com a segona guitarra, aquests han estat:
Teatre Tivoli World (Benalmádena, Màlaga), centre flamenc de Fosforito (Còrdova), Teatre García Lorca (Font Vaquers, Granada), Santander,etc.

Avui dia treballa a diferents locals i tablaos de l’àmbit barceloní com ara; Tablao de la Singla, tablao els tarantos , 23 Robadors, La Rouge, ,etc.

Bohemiandoando

 

Cartell: @dcbediciones