FESTIVAL KONVENTRADIO

Dissabte 19 de juny 2021 – 11h a 00h

 

Konventradio Festival

Dediquem tot el dissabte a mostrar un directe DIRECTE de tots els programes que podem escoltar sempre online.

Tindrem entrevistes, arrossada, actuacions, col·laboracions. Un futimé de coses i gent bonica que busca i explica per tots els marges i cors.

Reserves: konventreserva@gmail.com

Escolteu-nos aquí:  Konventzero.com/radio

SHOWCASE RADIO DUBLAB
CONCERT I DJ SETS
 
DUBLAB BCN és una ràdio online comunitària sense ànim de lucre que neix a Barcelona fa 6 anys amb l’objectiu de potenciar la cultura local i donar-li projecció internacional. Un altaveu de propostes innovadores i experimentals a través de nous formats culturals que fomenten el diàleg intercultural.
Emeten continguts culturals 24 hores diàries, quatre d’elles en directe de dilluns a divendres a través de 80 programes regulars mensuals.
Durant la marató del Konvent comptarem amb el directe de música d’ambient de H Waas i la selecció musical de nueen i Cosmic D’Alessandro, enfocada en productors vinculats a la plataforma.
 
 
 
LAIA MALO
CONCERT/PERFORMANCE
 
Laia Malo, la icònica veu del mític dúo de “electroverso” Janksy, ens presenta Malo’s Pedal, una experiència de composició poètica en directe a partir de pedaleres electròniques.
IVANA RAY SINGH ( HORTUS CONCLUSUS, A LOVE SUPREME)
DJ SETS

DJ resident del Konvent i una de les fundadores de Konvent Ràdio. Creadora de la plataforma i festival A Love Supreme, per la diseminació de música Suprema: exploradora, arriscada i dissident, la propera edició del qual s’espera al Konvent el 14 i 15 d’agost.

GIRA ZAPATISTA CATALUNYA: RÀDIO PINSANIA 
ENTREVISTES
Les Amigues de Ràdio Pinsania (ràdio comunitària i lliure de Berga) entrevisten a Gorka i Frijo de (adherentes de Barcelona)
i a una membre de l’acollida de la gira zapatista a les nostres comarques.
VENUS VILLA: COM ES A DINS ES A FORA
CONCERT ART SONOR 
Músic resident de Konvent i una de les fundadores de Konvent Radio, membre de projectes com Astro-Astro o Los Hijos del Trueno,
realitzarà la obertura i el tancament de la marató de ràdio amb una peça d’art sonor creada a partir de sons recollits al llarg del festival.
COCONAUTA 
DJ SET
Músic resident de Konvent i una de les fundadores de Konvent Radio, membre del dúo de trip-pop Valentina and the Electric Post amb qui recentment ha editat el seu segon disc amb Hidden Track Records. Les seves sessions son eclèctiques, enèrgiques i sorprenents, un univers propi influenciat per l’italodisco queer alt-rock, i l’electro-pop més experimental.
coconauta.png