TERRITORI BERGUEDÀ

CORPUS Berga

Dissabte i diumenge 10 i 11 de setembre 2016 

        Dissabte i diumenge 10 i 11 de setembre, Konvent es transporta a CORPUS Berga (Plaça Maragall) on us presentarem una diversa selecció de melòmans, veïns, amics, gent de casa, del nostre entorn, que ens captivaran i presentaran la seva pròpia selecció musical. La cultura som nosaltres, els que vivim el dia a dia, els que construïm les nostres societats, els que cuidem i estimem el patrimoni, les tradicions, els que ens captivem amb la il·lusió i la renovació, innovació i respecte !!!


Amb Jordi Cussà, Carme Santacreu pd Tamarit, Pere Gendrau Sergi Montaner Rafart Marta Martínez Martí Barcons Figols Toni Trashtorno….


Dissabte de les 19h a les 2h
Diumenge de les 12h a les 21h

Com arribar AQUÍ
Foto: Jordi Plana

14232462_1685734958420014_2114161551404470129_n11-d

 

 

 

 

Dissabte:

PERE GENDRAU .-Sobre la base soulera i skatalítica habitual, el PD 54-46 ens oferirà una sessió amb pinzellades de casa nostra, passant pel rock i la fusió que han marcat els noranta i la primera dècada del segle XX als Països Catalans

JORDI CUSSÀ .-Escriptor, berguedà, puresa dels cavalls salvatges. Oferirà una sessió de vinils ratllats i cds d’aquests de pes. Setantes, vuitantes, contundència del rock, contundència d’ell mateix. L’admirem.

CARMETA SANTACREU .-És l’ànima que ha marcat Berga dels 80 i 90 i encara ens atrau i molt. Presenta una selecció de cds familiars. Cos, amor, presència. Una joia molt berguedana i nostrada.

MARTA MARTÍNEZ .-Directora del KonventMODA entre moltes i llargues virtuts. Amiga i estimada, melòmana i coneixedora de tot el que es belluga a l’entorn i més enllà.

MARTÍ BARCONS .-Comunitari, industrial, línies rectes. Presentarà una sessió de soul clàssic. Tot, amb vinils. Agulles i giradiscos !!!

Diumenge:

SERGI MONTANER .-Música independent-folk, mesclat amb clàssics de soul, rock, blues i jazz. Música slow i refrescant, amb brots verds per fer un vermutet.

TONI TRASHTORNO .-És el nostre pd del Konvent. S’ha fet el seu lloc i amb tota les bones cartes i amb el seu cara a cara.

NIÇO + pd TAMARIT .-Música sideral, psicotròpica, banda sonora dels àcids que van sobrar al Canet Rock del 1975.

pd URRIXIC .-Punxadiscs amb fòbia a les agulles. Desquadrant amb la mateixa il·lusió que aquell 7 de juliol de 2012 quan començà tot. Pause/Play de música compromesa o potser no tant. Anant de naps a cols intentant superar un problema de manca d’atenció. Desitjant compartir perletes trobades a la xarxa.