DANSA CONTEMPORÀNIA

ETAIRAS & the Tanztheater Social Project

Meritxell Checa + Sophie Thirion

Dijous 22 desembre 2016 – 19.30h

      

Desvincular-se i moure’s. Les dues ballarines ens faran un especial i únic assaig obert. Un treball experimental que presenten per primera vegada.

Acabem l’any amb una proposta nascuda al Konvent i que obre les portes a nous llenguatges. Moviment, gest, dansa i sentiments. Les arts escèniques es convertiran en un dels eixos del 2017 dins de l’extensa programació del Konvent.

Meritxell Checa va formar part de la companyia Tanztheater Wuppertal von Pina Bausch (Germany). Actualment és ballarina de DCA-Philippe Decouflé(France).

La ballarina i coreògrafa sabadellenca, Meritxell Checa Esteban, 26, que ha ballat tres anys amb Pina Bausch, que ara ho fa amb la companyia parisenca de Phillippe Decouflé i que el 2005 guanyava el Laburract de Bilbao.

El treball interpretatiu de Sophie Thirion, prové tan de la seva formació de teatre gestual i moviment d’escola francesa de Teatre Físic de Jacques Lecoq, com a través d’estudis de dansa Butoh, tècnica japonesa de dansa corporal. Tot junt, magistralment mesclat amb dansa contemporània i la investigació personal del seu propi moviment expressiu i poètic.

Meritxell Checa Web

Fotos i vídeo: Jordi Plana Pey

jp8

jp6

jp9

jp7

jp2

jp3

jp5

jp1

jp4