CUINA DE BOLET NO ESTACIONAL

23 de gener de 2020 – 20:00h

CORPUS Berga

 

 

 

CUINA DEL BOLET NO ESTACIONAL

Dijous 23 de gener 2020 – 25 €

CORPUS Berga – Plaça Maragall, 2 – Berga

 

 Reserves: corpusberga@gmail.com   *  https://www.instagram.com/corpusberga/

 

El Berguedà és una comarca procliu i reconeguda per la recol·lecció de bolets. L’entorn natural fa que sigui un lloc idoni per trobar-ne al bosc, als mercats i perquè els restaurants en facin ús de la bona elaboració i creativitat.

CORPUS Berga proposa una nit de cuina i degustació de bolets no estacionals, per desmarcar la gastronomia de la tardor i d’aquesta manera trencar la temporalitat que el clima ens marca i ens supedita, i així poder oferir aquest valuós producte culinari durant tot l’any.

La proposta oberta a tots els públics, arriba de la mà del projecte CAL MICELI, capitanejat per la Sara i el Josep, experts micòlegs, i basant-se en el cultiu del bolet de soca de producció ecològica.

MICELI neix per oferir bolets de qualitat, per desmarcar-se del cultiu que prové de llarga distància i oferir un ventall molt més ampli del que actualment tenim a l’abast.

Per portar a terme la nit de la CUINA DEL BOLET NO ESTACIONAL, el cuiner de CORPUS Berga, Eduard Finestres, s’acompanyarà de dos bons amics cuiners: Diego Alias de Ca l’Amador (Josa de Cadí) i Roger Alcaraz del restaurant El Celler (Sallent).