CONVOCATÒRIA RESIDÈNCIES KONVENT 2023

OBERTES

Les residències de Konvent tenen l’objectiu de convertir-se en una plataforma d’ajuda per a persones artistes i creadores oferint les condicions d’espai i concentració adequades per a la investigació en un entorn únic com és l’antiga colònia tèxtil de Cal Rosal.
Enguany plategem un nou format de residències en que proposem 7 convocatòries diferents amb dates específiques per a cada convocatòria. La nostra intenció és visibilitzar i aprofundir en certes temàtiques, disciplines i contextos que creiem que requereixen d’especial atenció dins la contemporaneïtat que vivim, així com oferir la possibilitat d’establir vincles amb d’altres comunitats, espais i festivals.
En l’edició de residències 2023 hem escollit temes que personalment ens remouen, en representació de la diversitat que existeix dins la creació artística i la nostra societat, escollint fer èmfasi en col·lectivitats i disciplines històricament poc representades, i assumint el compromís que ens és donat com a centre de i per l’art i la cultura contemporànies, per tal d’evolucionar com a poble i societat.
Intel·ligència Artificial
Música i art sonor
Escriptura
Artistes afrodescendents i/ o africanes
Música experimental performance
Cine, visual i arts plàstiques
Paisatges en temps d’emergència