CONCERT PIANO + VISUALS

CARLES VIARNÈS + ALBA G. CORRAL

Dissabte 10 desembre 2016 – 20:00h 

           La proposta que us presentem és d’aquelles que ens fa posar els mugrons de punta i els dits del peu s’arronsen sense preveure el plaer final. Per un costat hi tenim el pianista i amic Carles Viarnès i a l’altra costat, se’ns dubte, ella, la millor vídeo-artista del país Alba G. Corral.

Junts, són el nostre millor Paisatge i Vi, Des d’on fan que el sibaritisme sigui desig i elegància.

carlesCARLES VIARNÈS 

Carles Viarnès es centra estèticament en el terreny de la música contemporània i el minimalisme, amb tocs subtils de l’estètica electrònica i experimental actuals.

“En el seu primer àlbum, “Urban Tactus” (2012), Carles Viarnès va integrar-se amb saviesa i sensibilitat a l’escena europea de piano contemporani, pop i tonal, que lideraven compositors com Max Richter, Ólafur Arnalds o Nils Frahm, però “Schematismus” (2016) aspira a una perfecció més gran, a una poesia sagrada; vol ser allà on mestres com Arvo Pärt van trobar moments inoblidables com ‘Für Alina’: en la quasi inexistència de la música, en la reducció màxima de les notes, en el límit més tènue entre el so i el silenci”. (Javier Blánquez, periodista)”

alba

ALBA G. CORRAL 

Alba G. Corral és una artista visual i creative coder resident a Barcelona. Amb formació en enginyeria informàtica, al llarg de l’última dècada Corral ha estat creant art utilitzant el software. La seva pràctica s’estén a través del directe, el vídeo, els mitjans digitals i la instal·lació. A través de diverses pràctiques artístiques explora narratives abstractes. El seu nom és cada vegada més present a certamens musicals i artístics internacionals on s’ha donat a conèixer per les seves actuacions audiovisuals en viu en què integra la codificació i l’elaboració, en col·laboració amb els músics en temps real.

Albagcorral.com     //    Vídeos 

 


NACIÓ DIGITAL 9/12/2016

Eduard Finestres: «La mostra d’aquest cap de setmana descobrirà vins únics, subversius i molt autèntics»

GENT NORMAL 7/12/2016

“Mugrons de punta i dits dels peus arronsats sense preveure el plaer final”, així descriuen la proposta del dissabte els del Konvent de Cal Rosal