CONCERT DE NADAL

– Dissabte 25 de desembre 2021 – 22:30h

CONCERT DE NADAL

Arriba el fred i la cara de pa amb tomàquet. La il·lusió dels bastons picant tots els troncs d’aquí fins a Andorra. Volem música i ballar. Aquí i tot visca tu i la cúmbia !!

 

“Cholo Chicha” és una banda mestissa que exposa a la seva proposta musical un viatge a través de la fusió i evolució de la cúmbia amb diferents gèneres musicals com el rap, salsa, chicha i psicodèlia.

Sota aquesta premissa, els seus integrants provenen d’un interessant i divers recorregut musical i aboquen totes les seves experiències en aquest projecte que presenta un espectacle ple de festa, ball i missatge. Són una banda de concerts per excel·lència, demostrant energia sobre l’escenari i connexió permanent amb el públic.

“Cholo” és un terme que significa mestissatge, usat per denominar de manera pejorativa l’encreuament ètnic entre l’indígena, el negre i el blanc. Més tard esdevingué classificar el ciutadà andí que emigra a la ciutat i que, per la seva condició adversa, se’l relacionava amb la pobresa, amb el poble, amb la manca de recursos i amb la «impuresa racial». Avui dia el terme “Cholo” és un símbol d’identitat que representa el poble, els desclassats, el ciutadà corrent.

Cholochicha.com