CONCERT ARROSSADA 2019

THE SOUNDSETS – 23/03/2019 – 18h – 5€

 

 

 

THE SOUNDSETS

Dissabte 23 març 2019

Konvent

Com ens agrada fer-vos feliç i que no pareu de ballar i celebrar que arriba la primavera. Per aquest motiu us presentem un concertàs de versions de tota la vida i una mica més.

The Soundsets és un grup musical andorrano-barceloní que s’atreveix amb les versions més conegudes, actuals i de sempre. Un estil propi i característic influenciat per la rumba, el reggae, la salsa i altres ritmes llatins.

La música que toquen és aquella que els hi agrada. Des del reaggeton de moda al Ritmo de la Noche passant per Beyoncé i Guns n Roses. Temes coneguts, sempre amb el toc característic de The Soundsets: els ritmes llatins, el reaggae, la rumba i l’ska que afegits a totes les seves versions. Més de 2 hores de repertori que s’actualitza constantment i on la festa i el ritme no paren de créixer.

 

Fundats per dos dels actuals membres vora l’any 2010 a Barcelona sota el nom de Bouncing Betty, al principi tot era una altra història. Un grup de rock indie alternatiu en anglès (perquè sempre queda més “cool”) amb alguns hits com “What a Blondie” (encara el podeu trobar al Soundcloud). El punt àlgid d’aquesta fase va ser un concert a Razzmataz a mitjans del 2013.

Poc després, ja com a The Soundsets, va venir l’arribada d’un pianista Andorrà, però que més aviat semblava vingut de Puerto Rico. Ell va portar el tumbao, la salsa i els ritmes llatins a The Soundsets. El referent va deixar de ser The Killers o The Strokes per passar a Los Manolos o The Cat Empire. Va seguir una època llarga i fructífera de concerts al Bambo Bar durant la qual alguns membres van deixar el grup però també van entrar dos compatriotes i parents del pianista; el cantant i el trompetista. Finalment l’estiu del 2017, The Soundsets fan el salt a escenaris de més magnitud, és l’any que es comença la transició de l’emblemàtic i claustrofòbic Bambo a festes privades i majors.

 

 

The Soundsets.cat