MARIA COMA

– Únic concert a Catalunya –

Dijous 1 setembre 2016 – 19:30h – 5 €

Entrades anticipades a konvent@konventzero.com

maria c

ÚNIC CONCERT A CATALUNYA

              Establerta a Berlin, d’arrels berguedanes, la compositora, cantant i pianista contemporània es troba immersa en un moment intens d’evolució artística i personal.

Autèntica i genuïna en la seva forma d’interpretar, en el directe trenca amb la convencionalitat d’un concert piano y veu jugant amb diferents capes de so, loopejant, samplejant y usant altres pedals. Tot això en contrast amb la veu visceral, crua i orgànica, amb la seva naturalitat al tocar el piano acústic, que repassa de dalt a baix amb diferents dinàmiques i intensitats, creant una aura íntima ialhora explosiva, clara i obscura, silenciosa i sorollosa.

Han intentat comparar-la amb altres artistes des de Björk fins a Yann Tiersen, Patrick Watson,Joanna Newsom, Sigur Ros o Tori Amos, i pot ser que tingui trets de cadascun d’ells, però per afer-se una idea de l’atmosfera que Coma és capaç de crear, res millor que veure el seu intens directe, que no deixa indiferent a qui l’escolta.

Actualment està immersa en l’exploració del cos, el moviment, la consciència i la performance, eines que són part clau de la seva manera d’entendre l’expressió artística i el procés creatiu.

Mariacoma.com

Fotos: Lita Bosch