17/03/2018 – 18:00h – 

CONCERT

 

hidrogenesse-musica-elhype

 

HIDROGENESSE

No podia faltar a l’arrossada la banda del verano !!

Hidrogenesse és un grup català de pop, els membres del qual són Carlos Ballesteros (cantant) i Genís Segarra (sintetitzadors).

L’any 2010 Hidrogenesse colaboren amb la banda canadenca The Hidden Cameras i editen “Hidrogenesse versus The Hidden Cameras” un miniàlbum en el qual refan 5 cançons del disc Origin:Orphan de The Hidden Cameras.

L’any 2010 presenten Moix, una cançó basada en un fragment del llibre de viatges de Terenci Moix ‘Terenci del Nil’ i creada per a la exposició ‘Genius loci’ de la Fundació Joan Miró a Barcelona 2011. Hidrogenesse van crear una instal·lació amb dos estatus funeraries i diferents objectes ‘trobats’ a mode de paròdia d’un museu arqueològic. Un dels objectes de la instal·lació era una mastaba construïda amb les restes de catàleg d’Austrohúngaro (2000-2010) descatalogats i retornats per l’antiga distribuidora del segell. Tot el projecte es un homenatge a Terenci Moix.[cal citació]

Hidrogenesse han remesclat a La Bien Querida, Los Punsetes, Fangoria, entre altres. L’any 2011 van remesclar «El último día de las vacaciones» del grup Espanto inclòs al seu àlbum Errísimos y «Luz de piedra de Luna», cançó de l’artista chilena Javiera Mena publicada a l’àlbum Mena de 2010.

Han fet de productors/arranjadors per a discos d’altres artistes com Feria, Single. L’any 2012 han produït el tercer disc de Lidia Damunt Vigila el fuego i el disc Rock’n Roll d’Espanto.

+ info