CONCERT 25 HOMBRES+FRIENDS

29/ABRIL/2017 – 20:00h

Enguany els 25HOMBRES no han anunciat el mític bolo de març!! Haurem de cremar edificis, ultratjar banderes, especular amb ànimes, clavar caps de cavall a runes…-. Bé, no us inquieteu.

Mig any després de la seva darrera acció al Festival LEM 2016, els 25HOMBRES aterren al Konvent, escenari idoni per a les seves activitats, per presentar

Monipodio

Jamm Party Mix

25HOMBRES & Friends

 

A partir de les 20:00h començarà un ritual sense interrupcions d’accions de 25HOMBRES, GOG, Amatraül, J. Savagge, r.m.s., visionat de curtmetratges, Anti-d.j./v.j. set de 25H, remember de la primera acció pública del Grup Anti-Dadà de Barcelona, i jamm oberta a tots els Friends de 25HOMBRES que es vulguin unir al sarau amb el micròfon, o qualsevol aparell-objecte- instrument susceptible provocar so.

monipodio

1. m. Conjunto de personas que se asocian para fines ilícitos MALALTIA Y PRESÓ NO ADOBAN À CAP BRIVÓ. ref. DÒna à enténdrer que 'Is qui per sa naturalesa són travesses y dolents, ab dificultat los reduheix à la rahó '1 temps y la disciplina. Duro de cocer y peor de comer. Quod natura cruduin, nec tempore nec disciplina maturescet.

A l’agost de 2003, 25HOMBRES, col·lectiu quasi secret i misteriós,inicia les seves activitats en un acte frustrat per la pluja. Des de llavors, aquests agitadors multipliquen les facetes de la seva activitatpolièdrica  fins a abastar quasi totes les formes de l’acció directa (contra) cultural. Programes de ràdio, producció de festivals, autoedicions discogràfiques artesanals, homenatges, fanzins, ready made, mail art, vídeos, manifestos, blogs, performances multi-mèdia, etc. Entre elles, l’activitat més impactant emprada per 25HOMBRES per a fer arribar els seus missatges són els collages sonors i les performances, que incideixen en l’anti-dadà, la desorientació, la màgia, la cultura industrial, l’inconscient i la crítica social, amb passatges propers al sorollisme i la música industrial, tot plegat tenyit d’humor provocador.

25h

Fa ja 14 anys que aquesta cèl·lula d’intervenció multifocal actua com un escamot guerriller enmig de la jungla de la pusilanimitat, l’embadocament i l’estupendisme. Experts en el sabotatge radiofònic amb un prolífic llegat a Ràdio PICA i Ràdio Contrabanda (Los Des-Conciertos de 25 HOMBRES, ARTE&RUIDO, Ruido Azul, Suburbio Azul), bregats en l’accionisme, la performance i el situacionisme post- nuclear, autors de proclames patògenes i d’imprecacions patològiques, editors de material sonor altament inflamable… El llistat de recursos que empren per a curtcircuitar i desajustar les acomodades freqüències de la realitat i els seus miratges és quasi inacabable. I tot i així segueixen buscant nous mitjans per a perfeccionar la seva particular teoria de les catàstrofes. (S.J.)

25 hombres

25 hombres 2

Podeu veure unes imatges de la darrera acció de 25HOMBRES, al Konvent, i escoltar/descarregar l’audio de la seva actuació al blog de 25HOMBRES.