CONCERT

TOT SEMBLA TAN SENZILL

Celeste Alías+Santi Careta+Sònia Moya

Diumenge 18 desembre 2016 – 19.30h – 4€

Poemes de Montserrat Abelló musicats per Celeste Alías Una cantant, una poeta i un músic posen veu i música a la poesia de Montserrat Abelló.

PRESENTACIÓ DE L’ANTOLOGIA-DISC publicada per l’Editorial Fonoll.

Tot sembla tan senzill sorgeix de l’admiració i l’amor que la cantant Celeste Alías sent per Montserrat Abelló (1918-2014), una de les poetes més significatives i prestigioses de la literatura catalana del segle XX i XXI. La Celeste Alías, una de les veus amb més personalitat i projecció de l’escena musical catalana, ha musicat la paraula d’Abelló i la porta a l’escenari amb la complicitat del guitarrista Santi Careta, i la poeta Sònia Moya.

Després de la mort d’Abelló, que coneixia algunes d’aquestes cançons amb lletra seva i se sentia il·lusionada amb el projecte, Alías ha continuat teixint música i poemes, i ha acabat creant un espectacle i un disc lluminós i emotiu en què la paraula d’Abelló pren nous matisos i reflexos i la música s’amara de la dicció d’aquesta poeta excel·lent i estimada.

El disc Tot sembla tan senzill està integrat pels següents artistes: Celeste Alías: veu, Santi Careta: guitarra, David Mengual: contrabaix, Oriol Roca: bateria, Laia Noguera, Sònia Moya i Meritxell Cucurella: recitació. Laia Noguera ha acompanyat Alías des del començament del seu viatge per la poesia d’Abelló, i ha col·laborat a completar la tria de l’antologia-disc publicada per l’editorial Fonoll, que presentaran en els propers concerts.

Celestealias.com

celeste-al-as