COL·LECCIÓ KONVENT 2016

MIRIAM PONSA

COTÓ ROIG

             Tenim preparades la nova col·lecció de samarretes i bosses d’aquest any. De la mà de Miriam Ponsa i el teixit de Cotó Roig, us presentem la proposta que vesteix el Konvent 2016. Realitzat per professionals que aporten i treballen amb els ulls, cor i ànima, observant el territori de manera simple i elegant.

990_1430070452DSC_0080

Foto: Aida Morales Nació Digital

MIRIAM PONSA

               Miriam Ponsa és la nineta dels nostres ulls. Varem dedicar-li el KonventMODA 2015. La seva manera d’entendre i veure el món, no s’allunya de la nostra. Professional i amb criteri, elegant i incombustible, delicada i observadora. Així és com la descrivim.

Miriam Ponsa és un còctel de moda que relliga amb molt d’estil passat, present i futur. Experimenta materials, innova en el disseny, crea bellesa del record i ven prendes de vestir totalment adaptades al món que vivim. Comparteix amb coherència el llegat i el lloc d’on ve, Manresa i el tèxtil, però li ha fet un doble punt i ens ofereix una visió de la moda que va molt més enllà de la prenda i s’emmarca en la cosmovisió de l’art del vestir.

miriamponsa.com

presentació-rCOTÓ ROIG

             La Rosa i l’Àngels. Això és Cotó Roig per nosaltres. Unes mans i una idea unides pel recorregut , l’experiència i la força.

Dues dones que la constància les descriu. Que s’allunyen del material produït a països llunyans i que es refermen i posicionen en l’essència del material fet a casa, ecològic i digne.

Aquesta peça feta per Cotó Roig, és l’expressió del treball cooperatiu,  des dels camps Andalusia, passant per indústria Tèxtil Catalana.

Qui valora la història, adquirint aquest producte, fa que es recuperin la memòria i l’origen  de la matèria i la cultura dels oficis i les arts i a la vegada, que el cos rebi teixit natural, allunyat de productes químics que contaminen la pell i entorn, amb respecte pel medi ambient i les persones que hi han treballat.

cotoroig.cat


JORDI PLANA

              Plana s’ha encarregat de donar imatge visual a tot plegat. A partir d’una convocatòria limitada, es van aplegar vint voluntaris, per tal de recrear una passarel·la a l’entorn d’una taula acollidora.