ELISA K

5 Maig 2018 – 18h 

 

ELISA K

Dissabte 5 de maig 2018 – 18:00h 

COMPTAREM AMB L’ASSISTÈNCIA DELS DIRECTORS !!

Engeguem un any més les sessions de cine. Ho hem batejat com a CINEMES LOLA, homenatge a la Lola Besses que és l’encarregada de seleccionar i gestionar les joies.

Aquest any però hi tenim una gran novetat. Totes els passis aniran acompanyats d’un debat i comptarem amb la presència de directors o directores, actrius, guionistes, càmeres… en aquest cas hi tindrem els directors JUDIT COLELL i JORDI CADENA.

 

 

Elisa K”

Any 2010

Duració 71 min.

Direcció: Judith Colell, Jordi Cadena

2010: Festival de Sant Sebastià: Premi Especial del Jurat

2010: Premis Goya: Nominada al Millor guió adaptat

2010: Premis Gaudí: 5 nominacions incloent Millor pel·lícula i direcció

 

Sinopsi: Cadena i Colell expliquen  amb cura extrema i amb un us magistral de les el·lipsis com afectan els abusos sexuals a una menor. Obra mestra.

Elisa K és un experiment que, sense deixar de pensar en el públic, planteja una aposta cinematogràfica molt innovadora.[4] Narra una història de superació personal arran de la violació d’una menor per part d’un amic del seu pare. La pel·lícula tracta de l’abús sexual a menors, i ho fa amb pudor i una curosa posada en escena, fent servir l’el·lipsi.

Elisa K conté dues parts ben diferenciades, fins i tot tècnicament: la primera és en blanc i negre i càmera fixa i la segona és en color i està rodada amb càmera a l’espatlla. Són les dues parts en què es trenca la vida de l’Elisa. Pren com a escenaris principals Barcelona, Sabadell, la Floresta i l’estació de Valls.