CINEMES LOLA

ÉS QUAN DORMO QUE HI VEIG CLAR

12 Maig 2018 – 18h 

 

ÉS QUAN DORMO QUE HI VEIG CLAR

Dissabte 12 de maig 2018 – 18:00h 

AMB L’ASSISTÈNCIA DEL DIRECTOR  JORDI CADENA

Les sessions de CINEMES LOLA son l’anatomia del cine.

Cada dissabte tarda us proposem les sessions al CINEMES LOLA. Un nou espai  dins del Konvent, adequat per gaudir de les pel·lícules escollides per la nostra Lola Besses, i que cada dissabte disseccionarà la història del cinema. Des d’allà i fins aquí.

Lola Besses ha estat, durant tota la seva vida, fortament vinculada al món del cinema i l’audiovisual. Als anys setanta va començar a treballar amb el director de cine Pere Portabella, va crear l’Institut de Cine Català i va tirar endavant diversos muntatges i storyboards publicitaris. Al llarg dels anys, les pel·lícules i la passió pel cinema han ocupat la seva vida, convertint-se en un dels referents berguedans en aquest àmbit, malgrat voler-ho viure des de la rereguarda.

 

 

ÉS QUAN DORMO QUE HI VEIG CLAR

Homenatge a J.V. Foix

Film realitzat l’any 1988

Guió i Direcció de Jordi Cadena

Durada 79min.

Música de Carles Santos

 

Sinopsi: Després de l’èxit de ‘La senyora’, Jordi Cadena va recuperar aquest vell projecte sobre la figura del poeta català Josep Vicenç Foix i va crear una ficció que, en realitat, és un vehicle per endinsar-se en la personalitat i l’obra d’aquest poeta, mort el 1987. Un homenatge pòstum i un film molt personal, amb música de Carles Santos i la veu en off de Juanjo Puigcorbé.