CALÇOTADA MARIKA 2022

– Dissabte 19 de març 2022 –

CALÇOTADA MARIKA 2022

És la trobada ja mítica com totes les festes majors de poble de muntanya. El dia que baixes les pastoretes, el ramat, el pa i formatge i ballen i miren i  gaudeixen d’aquesta fresca i alegria que s’encomana.

Reserves: konventreserva@gmail.com

Per aquest any tenim tres regals especials que baixen del poble de més amunt d’amunt:

 

PUBILLA PD

La pubilla de les cases pairals on no hi arribes ni amb cotxe. La pubilla que ens convida a beure del porró amb elegància i que talla les llonganisses amb aquella pallaresa d’amor i ferro.

Ara canto, ara ballo, ac,ab, viure en un quatre per quatre, barrejar estils com si fossin ingredients d’un arròs, preparar els plats de punxar com si fossin els de la taula d’un gran àpat, remenar en la maleta com si fos el rebost, observar girar el disc igual que remen l’olla, apropiar-se de l’ambient com de les olors a la despensa, el punxadiscos és el cuiner a la festa com el cuiner és el punxadiscos a la cuina, punxar i cuinar, remenar la panxa i omplir-la, que sempre estigui contenta. Pubilla de cuixa forta us farà remenar els bons malucs.

https://www.instagram.com/pubillapd

 

MIQUI PUIG

En Miqui Puig és un pastor que cuida el seu ramat de manera anticiclònica. Ens exposa als tsunamis i fa menjar la millor herba d’aquells prats inòspits i angelicals. Som pell de les seves melodies de vida. Ens tatuarem un logo gran amb un Visca en Miqui !!

Cantant i discjòquei des dels anys 80 i porta un munt d’anys seleccionant la banda sonora de les nostres nits. El seu secret no existeix: punxar cançons boniques, ordenar-les de manera agradable, de vegades per ballar i d’altres no, i cerca en el seu imagina soul, guitarres, pop i aparells electrònics.

https://miquipuig.com/

 

MOMO

Ella és la cabra més salvatge de la muntanya. Lliure i revolucionària beu de les fonts més pures i que reflecteixen la llum del sol i la lluna. Una saltarina que viu i reviu per encomanar aquesta energia capaç de fer-nos saltar tots els marges.

Personatge que lluita en contra dels homes de gris i les lleis del avorriment+Bounce: Pas de ball típic del twerk o el dancehall. Si ajuntes les dues paraules et surt una combinació autèntica i divertida.
Buscadora de hits per totes les edats. Enamorada d’escoltar i punxar música de tots els anys i estils.

https://www.instagram.com/momobounce

 

Cartell: Jordi Plana Pey