TAST POST-INDUSTRIAL

– Fira de vins de mínima intervenció –

14 maig 2023 – 12:30h

12;30 h- Tast Post-industrial

-Històries i llegats de Vins i Patrimoni de mínima intervenció-

1- L’AIGUA – Lectura d’un Manifest ad hoc
2- LA COLÒNIA – El cas de l’Algèria colonial
3- EL KONVENT – Sobre el vi de missa

Joan Carbó Solé

Enginyer agrícola (ESAB) i màster en enologia (URV). Després d’unes veremes al Priorat s’instal·la a Bolívia on funda una destil·leria (Master Blends SRL) i dirigeix el LAB (Laboratorio de Alimentos Bolivianos). Torna a Catalunya; inicia Esperit Roca -la destil·leria del Celler de Can Roca- i funda Artesana de Licors. És consultor de Wildlife Conservation Society (WCS) i professor adjunt de la Universitat Rovira i Virgili (URV). A Elnacional.cat col·labora en temes relacionats amb l’alimentació.

Pep Espelt

Forma part de l’equip de Konvent des dels seus inicis. Regenerar el patrimoni i  la cultura del país fa que la seva trajectòria sigui picar pedra i curtir-se dia a dia.
Amb Silvestres experimenta la part paisatgística i botànica de manera activista.

@JARDINSIFLORS

EL TAST

Un projecte Berguedà d’industrialització: El Canal Industrial de Berga – LEROL

 

GONZALO BORONDO