ANNA COLOM I EXEQUIEL CORIA

22/12/2018 – 18:00h 

– Capella Konvent – 6 €

 

 

 

ANNA COLOM + EXEQUIEL CORIA -FLAMENC- 

Anna Colom

Va començar a tocar la guitarra amb 8 anys, i als 20 fa de la música la seva professió traslladant a Andalusia a formar part de diferents projectes musicals i a aprendre cant i guitarra flamenca amb mestres com Ezequiel Benítez, Antonio Gómez el Colorao, Mariana Cornejo, Encarna Anillo i grans mestres de la Fundació Cristina Heeren de Sevilla com Julián Estrada i José de la Tomasa. Torna a Barcelona a completar la seva formació musical a l’ESMUC (Escola Superior de Música de Catalunya) i es gradua en 2018 amb els mestres Chiqui de la Línia i Miriam Vallejo.

 

Actualment treballa com a corista en el projecte del Mal Querer de ROSALIA. Canta per al ball en la companyia flamenca: Barcelona i Flamenc. sota la direcció del mestre Joan Gómez CHICUELO, i en els principals tablaos de Barcelona: Tarantos, el Palau del Flamenc, Palau Dalmases, Arenas / casa Lola, i a Madrid: a Casa Potes. També forma part de projectes artístics com Laboratoria (Flamenc experimental), Joncol 4 (música clàssica i flamenc), i a més, cantant, arranjador i compositora de la seva projecte Cayana.

 

Exequiel Coria

Inicia els seus estudis musicals al Conservatori Superior de Música de la Ciutat de Buenos Aires, on completa el cicle mitjà a la Tecnicatura de Guitarra Clàssica.
Paral·lelament aborda altres gèneres com el Tango, el Folklore i el Blues, tocant amb diferents formacions en diferents sales porteñas.
L’any 2013 s’instal·la a Sevilla on és becat per la prestigiosa Fundació Cristina Heeren per estudiar amb artistes com Pedro Serra, Rafael Riqueni, Pedro Sánchez, Nen de Pura, Paco Corts i Eduardo Rebollar entre d’altres. En la mateixa fundació imparteix classes de tècnica de la guitarra flamenca.
Actualment treballa a Barcelona com a professor de guitarra i com a guitarrista flamenc en diferents sales locals com JazzSí Club, Sala Apolo, Celler Flamenca Casa Camarón, Auditori de Barcelona, ​​entre d’altres i també s’exerceix com a guitarrista i fa arranjaments a Cayana, projecte dirigit per la cantaora Anna Colom.

 

Exequielcoria.com