AL RAS PETIT FESTIVAL

28 de juliol  2018 

 

AL RAS PETIT FESTIVAL:

DISSABTE 28 JULIOL 2018 

KONVENT

 

El 28 de juliol a les 6 de la tarda des del Konvent de Cal Rosal, sortirem, a peu, en comitiva per passejar fins a l’espai de la quarta edició d’Al Ras petit Festival. Ens acostarem a un indret proper, però sense desvetllar enmig de la natura al terme municipal d’Avià; on gaudirem d’un vespre d’instal·lacions artístiques, poesia, dansa, teatre i música sense endollar, a viva veu.

Al Ras és un festival cultural planer amb la natura com a principal protagonista per posar en valor i donar a conèixer el nostre patrimoni i el seu entorn a través del binomi cultura-natura. La convocatòria aplega artistes de diferents disciplines que realitzen intervencions efímeres i respectuoses amb l’entorn.

Els col·laboradors de la quarta edició són la ballarina Melissa Scioscia, el col·lectiu multidisciplinari Filus Formus, el pintor Dimitri Xato, l’artista Mechu López i el col·lectiu Photogènika, entre d’altres. Així doncs, Filus Formus ens proposarà un espectacle de música experimental i dansa, Scioscia portarà la improvisació en el moviment al límit, Mechu López –experta en robòtica– ens introduirà a la tecnologia artística, Dimitri Xato plantarà unes escultures a peu pla que acaben de tornar del Japó. També podrem gaudir d’un treball conjunt, on hi participen membres del col·lectiu de fotografia Photogènika de Banyoles, Francesc Daranas, Manel Boixadera, Joan Manel Pérez i Manoli Mansilla: fotografia, pintura, il·lustració, text… tot al voltant de la temàtica dels núvols.

L’ajuntament d’Avià i el Konvent de Cal Rosal col·laboren amb la quarta edició del Festival, els impulsors del qual són els artistes locals: Iris Hinojosa i Gerard Vilardaga.

Melissa Scioscia  / Filus Formus  /  Dimitri Xato  /  Ildefons Alonso  /  Mechu López-Bravo  /  Projecte col·lectiu

Alraspetitfestival.org

i a les 23:30h al Konvent:

LOLITAMIA CAPÍTOL IV

SARSALÉ:

DISSABTE 28 JULIOL 2018 – 23:30h – 5€

konvent.cat/sarsale-concert-flamenc

Més informació:

Iris Hinojosa

Gerard Vilardaga

628295257

646294350

info@alraspetitfestival.org

Alraspetitfestival.org

www.facebook.com/AlRaspetitFestival/

instagram.com/alraspetitfestival/