AL RAS PETIT FESTIVAL

– 13 de juliol de 2024 – 18 h.

El 13 de juliol a la tarda torna Al Ras petit Festival amb la seva desena edició, a les 18h sortirem de Konvent per gaudir d’una passejada pel seu entorn i trobar-nos amb 4 propostes artístiques, un festival eclèctic amb propostes berguedanes, però també d’altres provinents de Mèxic, Puerto Rico, Suïssa i Corea del Sud.

@alraspetitfestival    https://alraspetitfestival.org/

Cia. Express

Són  Estefania Flores (Mèxic) i Jannick Lüthi (Suïssa). Està impulsat per la visió i el compromís professional de dos joves acròbates que busquen noves formes d’expressió, nous espais escènics i un accés fàcil al circ contemporani per la diversitat més gran possible de persones.

CIA. Express explora la lleugeresa i l’humor bàsic de la vida que existeix, des del més quotidià fins al més absurd.

@expresscia    https://www.cia-express.com/

 

Hug Casals

Actor, poeta i creador teatral de La Pobla de Lillet, s’estableix entre França i Espanya i es mou per Europa. S’interessa per les formes de comunicació universals utilitzant enfocaments multidisciplinaris per explorar la condició humana i la metafísica.

Llicenciat en Biologia i format en interpretació a Barcelona, acaba els estudis de teatre a París, on també s’implica en l’escenografia i descobreix la poesia. Treballa com a actor professional en varis projectes de cinema i televisió.

@canaiigo   https://lisvida.com/es/actores/hug-casals-273

 

Eduard Moya i Min Cho

Eduard Moya va començar els estudis a l’escola municipal de música Benet Bails de Sant Adria del Petons, passant per l’escola artística Oriol Martorell fins arribar al Conservatori del Liceu. A la seva carrera s’ha desenvolupat tant de solista músic de cambra i orquestra

Min va començar els seus estudis de violoncel als 8 anys. Ha participat en nombrosos cursos I masterclasses de Cristoforo Pestalozzi, Gustav Rivinius, Maria Kliegel, Istvan Vardai, entre d’altres. L’any 2023 es va graduar el grau d’interpretació al Conservatori Superior de Música Liceu.

 

Marina Barsy Janer x Isil Sol Vil

Són artistes, curadores, investigadores i pedagogues de la performance arrelades en la filosofia i poesia de l’amor subversiu en les cures extremes. Les seves pràctiques individuals convergeixen en entendre l’art com un acte transgressor a partir de l’entremesclament de les pròpies psiques, corporalitats, sensorialitats i afectivitats extremes. El seu punt d’unió, com a punt de fuga, és un batec constant on la pluripresència de la cuerpa, la destrucció fronterera i la descolonització corpomental és acte de rebel·lia i subversió.

Directores de l’espai de creació i pedagogia radical MATERIC.ORG. Han presentat obra a Europa, Àsia, les Amèriques i el Carib.

@marinaxisil https://www.marinaxisil.art/