AL RAS petit FESTIVAL

 – Dissabte 15 de juliol de 2023 – 18h

AL RAS petit FESTIVAL

El 15 de juliol a la tarda torna Al Ras petit Festival amb la seva novena edició, a les 18h sortirem del Konvent per gaudir d’una passejada pel seu entorn i trobar-nos amb 5 propostes artístiques, un festival més internacional que mai amb propostes d’artistes de Geòrgia, Argentina o Xilè entre d’altes països.

Cal ser puntuals!

Per la reserva d’entrades:

konventreserva@gmail.com

https://alraspetitfestival.org/

 

Laia Carbonell

Ha publicat els poemaris Nibrós (Premi Ciutat de Manacor de Poesia Miquel Àngel Riera 2019) i Finlàndia (Premi Amadeu Oller 2015). Ha traduït La Bèstia d’Edicions Poncianes d’Albert Camus amb Francesc Gelonch, i ha impulsat i coordinat el llibre i documental sobre el 15-M a Terrassa amb el col·lectiu A les vuit al Raval. Des del gener del 2019, és una de les tres programadores del cicle de poesia de l’Horiginal i ve Al Ras a recitar-nos… del poemari Nibrós i altres poemes inèdits.

 

Art Coalitio

Una parella d’actors de Geòrgia amb moltes ganes de compartir amb nosaltres el seu art, el seu treball. Son una companyia de teatre físic amb un bagatge ampli sobre els escenaris. Al Ras ens porten una performance que neix i mor. Una reflexió al voltant del cicle de la vida. Què és el més important? Trobarem la pau eterna? Lluita, penediment, recerca… Quines respostes trobarem als misteris que se’ns plategen al llarg del nostre camí?

 

Simone Llancao

La Simone té una vasta trajectòria com a intèrpret, ha tocat a teatres, parròquies, aules magnes i escenaris diversos. Directa de Xilè, Al Ras ens porta un tastet del que està sent el seu treball actual, un recopilatori d’obres musicals escrites per dones que com ella han estat interessades  pel folklore dels seus respectius països. Amb un piano, dues mans i tres compositores xilenes del segle XX  ens aproparà a la riquesa musical del seu país.

 

Carla Carissimi i Jaume Baquero

En Jaume és un consolidat performer i coreògraf. La Carla és artista polifacètica, fa malabars entre art i família, classes de teatre, dansa i dramatúrgia. i artista resident del TPK, Centre d´Art i Pensament Contemporani. Els dos fa anys que ballen amb la companyia Liant la troca, grup de dansa integrada, i per aquesta ocasió Al Ras ens porten  El Roce hace el Camino, 2º Premi del IV Certamen Coreográfico Internacional Escena Mobile 2022.

 

Pablo Martin Vega Fernandez

Actor, Pallasso i formador teatral. És fundador de la Cia. Polaroid amb la qual giren “Las doce allá” en l’actualitat. Com a clown treballa a diversos cabarets i crea els seus propis espectacles, com ¿Yo? Es una búsqueda constante, miles de mínimos hallazgos, algunas certezas y todas las dudas….¿un camino? ¿o mil senderos posibles?…Yo…¿Yo? Otro paso , siempre adelante, aún en dirección contraria…¿Yo?… Yo….¿Yo? y así…..

 

NIT A KONVENT

Concert performantic de Derek Van Den Bulcke i la ballarina Carmen Muñoz.