AGENDA KONVENT 2023

2023 parla de casa, de l’entorn i de les persones que hi respirem.

La nova agenda del 2023 parla de casa, de l’entorn i de les persones que respirem.

Un any més tornem a presentar la petita joieta editada i transformada en agenda.

L’edició 2023 és especial perquè parla de gent de casa, veïns, artistes que parlen del nostre batec i que volem que us acompanyi amb sort i cultura tota l’estona.

Les fotos son de l’artista resident a Konvent Yamina Targa, que ha documentat durant més d’un any, a tots els veïns i veïnes, per deixar constància i perquè ens expliquin la seva història i memòria.

La foto de la portada és d’en Ramon Sabata. Músic, veï, hortolà i extreballador de la fàbrica. Cada dia passa per davant del Konvent i entra a les fàbriques i ens explica, amb orgull i felicitat de que encara es mantinguin dretes, totes les vivències de la seva vida, les nostres històries i nosaltres ens fonem d’emoció. I la contra, perquè no us perdeu i amb un DON’T FORGUT TO COME HOME, aquesta imatge icònica de l’entrada ETERN de Konvent i del poble de Cal Rosal (Berguedà).

També s’acompanya l’agenda amb un text de l’estimada i apreciada Brigitte Vasallo, també veïna i que ens explica el per què va decidir pujar a viure al Berguedà i estimar-nos totes amb el cor sencer.

El disseny és de l’Octavi Serra de Ooss_ooss_ooss i The Posttraumatic. Un malavarista del disseny i l’atreviment. Visionari i activista dissimulat.

I per acabar, l’agenda és de les millors fulles de paper d’Octagon Design.

 

vaya pues tot per guardar i anotar els millors desitjos i bogeries del 2023 i dir-vos que us estimem i moooolt.

Reserveu a: konventreserva@gmail.com