A LA FILATURA

29 i 30 juny  2018 – 16:30 i 18 h

 

A LA FILATURA:

DISSABTE 29 i 30 JUNY 2018 – 18:00 h – 5€

KONVENT

 

Una audioguia a la filatura de Cal Rosal. Una trobada per a la memòria de les parets i les mans que van treballar-hi abans que el temps, la vegetació, el riu, la pluja i els coloms ho esborrin.
A la filatura és un espectacle que recupera la memòria història de les dones i homes que van treballar a la fàbrica de Cal Rosal. Un projecte realitzat per l’equip artístic format per  Sofía A. Martori Peña, Sara Espinosa i Joan Escrivà-Escolà.
Al col·lectiu La Llançadora ens interessen les perifèries, tant a nivell de territori com d’arts escèniques. Hem recollit les veus d’un grup d’extreballadores i hem treballat amb elles per construir aquest esdeveniment que possibilita noves relacions amb l’espai de la filatura i entre nosaltres. En un temps en què la precarització del treball ha esdevingut una caiguda lliure que sembla no tenir fi, visitem el que ens van explicar a l’escola que fou el bressol de la prosperitat de l’economia productiva d’aquest país. Ens preguntem què ha canviat i com es relacionen els nostres cossos amb aquelles circumstàncies i les presents.
La filatura per qui la treballa!
Extreballadores participants: Pilar Serra, Pilar Corominas, Montse Carreras, M. Carme Serra, Josefina Fígols, Joan Rosset, Estevet i Conxita Caixach
Porteu auriculars i un mòbil amb connexió a internet, si en disposeu
Informació i inscripcions: lallan_adora@riseup.net
Taquilla inversa
Divendres, 29 de juny 16:30 h
Dissabte, 30 de juny 18:30 h
Divendres, 6 de juliol 11:30 h